Інформація про каву
Кавові зерна не завжди обсмажуються однаково – є різні ступеня обжарювання. Світлу обжарку фахівці називають «Cinnamon» – кориця, середню обжарку – «American Roast» – американська обсмажування. Більш темну ступінь обжарювання використовують для приготування кави еспресо і називають «Italien Roast» – італійська обсмажування. Щоб зробити хороший еспресо, вирішальне значення мають кавові зерна високої якості, які обсмажуються в більш темний колір порівняно зі стандартною ступенем обжарювання.
Під час приготування хорошого еспресо мелену каву з гарячою водою стикається лише на короткий момент. В результаті еспресо містить менше гірких і дубильних речовин і менше кофеїну в порівнянні із звичайними методами фільтрації. Зверніть увагу: зерна повинні бути особливо дрібного помелу. Таким чином краще екстрагуються цінні смакові речовини.